ANGLIA.INTERIA.PL zobacz również: ANGLIA.INTERIA.PL USA.INTERIA.PL INTERIA.PL - Portal internetowy

czwartek, 17 maja 2012

Nawigacja

Zakupy w USA ciuchÃłw
wątki: nowy wątek | wszystkie | « poprzedni | następny »
  Zakupy w USA ciuchÃłwKornel872007-09-23 14:18:12
Witam!

Mam pytanie, chciaÅ‚em sobie zamÃłwiÄĄ ciuchy z firm ktÃłre sÄŚ tylko w USA np. Abercrombie lub Hollister na ich stronach www, poniewaÅź takich ciuchÃłw w Polsce nie ma. I teraz mam pytanie jaka jest cena przesyÅ‚ki do Polski w polskich zÅ‚otych lub $ i ile siÄ™ zazwyczaj czeka na takÄŚ przesyÅ‚kÄ™? JeÅ›li ktoÅ› wie i mÃłgÅ‚by mi udzieliÄĄ odpowiedzi, byÅ‚bym dozgonnie wdziÄ™czny.

Pozdrawiam
« poprzedni post |  następny post »
sposób wyświetlania: prosty  |  rozszerzony
Tytuł postuAutorData
Kornel872007-09-23 14:18:12
Witam! Mam pytanie, chciaÅ‚em sobie zamÃłwiÄĄ ciuchy z firm ktÃłre sÄŚ tylko w USA np. Abercrombie lub Hollister na ich stronach www, poniewaÅź takich ciuchÃłw w Polsce nie ma. I teraz mam pytanie jaka jest cena przesyÅ‚ki do Polski w...
witia28072007-10-03 06:06:57
Jesli chodzi o zakupy w internecie na stronach USA to polecam stronke http://www.shipsmartusa.com/.Tam w zakladce "Internetowe Zakupy w Stanach" mozna sie wszystkiego dowiedziec.Ale dla mnie najlepszym i najtanszym sposobem (wiem z doswiadczenia)...
casper_722007-10-07 08:47:41
Witaj, ja bylbym zainteresowany zakupem niektorych marek odziezy takich jak roxy,abercrombie itd. Prosze o kontakt casper72@interia.pl
witia28072007-10-08 18:08:09
Zainteresowanych prosze o kontakt mailowy: wgacal@yahoo.com lub gacal@interia.pl
gmarat2007-10-10 10:42:34
Interesuje mnie sprowadzanie ze stanÃłw części do samochodÃłw (konkretnie tuningowych o niewielkich gabarytach/wadze) .PlanowaÅ‚bym ich zakup na ebayu po wybraniu odpowiedniego-pewnego kontrachenta, z tym Åźe potrzebowaÅ‚bym podpowiedzi...
witia28072007-10-12 05:34:47
Witam, Widze ze wiele osob znajduje cos dla siebie na Ebay.com.Opisze po krotce jak wyglada sprawa zakupow na tej stronce dla niewtajemniczonych:-).A wiec tak po pierwsze zakupow na tej stronce moze dokonywac kazdy kto jest zarejstrowany.Na tej samej...
1   2   3   4  następne »

Stopka