Nawigacja
Zakupy w USA ciuchÃłw
| Zakupy w USA ciuchÃłw | Kornel87 | 2007-09-23 14:18:12 |
|---|---|---|
| Witam! Mam pytanie, chciaÅ‚em sobie zamÃłwiÄĄ ciuchy z firm ktÃłre sÄŚ tylko w USA np. Abercrombie lub Hollister na ich stronach www, poniewaÅź takich ciuchÃłw w Polsce nie ma. I teraz mam pytanie jaka jest cena przesyÅ‚ki do Polski w polskich zÅ‚otych lub $ i ile siÄ™ zazwyczaj czeka na takÄŚ przesyÅ‚kÄ™? JeÅ›li ktoÅ› wie i mÃłgÅ‚by mi udzieliÄĄ odpowiedzi, byÅ‚bym dozgonnie wdziÄ™czny. Pozdrawiam | ||
| Tytuł postu | Autor | Data |
|---|---|---|
| Kornel87 | 2007-09-23 14:18:12 | |
Witam!
Mam pytanie, chciaÅ‚em sobie zamÃłwiÄĄ ciuchy z firm ktÃłre sÄŚ tylko w USA np. Abercrombie lub Hollister na ich stronach www, poniewaÅź takich ciuchÃłw w Polsce nie ma. I teraz mam pytanie jaka jest cena przesyÅ‚ki do Polski w... | ||
| witia2807 | 2007-10-03 06:06:57 | |
Jesli chodzi o zakupy w internecie na stronach USA to polecam stronke http://www.shipsmartusa.com/.Tam w zakladce "Internetowe Zakupy w Stanach" mozna sie wszystkiego dowiedziec.Ale dla mnie najlepszym i najtanszym sposobem (wiem z doswiadczenia)... | ||
| casper_72 | 2007-10-07 08:47:41 | |
Witaj, ja bylbym zainteresowany zakupem niektorych marek odziezy takich jak roxy,abercrombie itd.
Prosze o kontakt casper72@interia.pl | ||
| witia2807 | 2007-10-08 18:08:09 | |
Zainteresowanych prosze o kontakt mailowy: wgacal@yahoo.com lub gacal@interia.pl | ||
| gmarat | 2007-10-10 10:42:34 | |
Interesuje mnie sprowadzanie ze stanÃłw części do samochodÃłw (konkretnie tuningowych o niewielkich gabarytach/wadze) .PlanowaÅ‚bym ich zakup na ebayu po wybraniu odpowiedniego-pewnego kontrachenta, z tym Åźe potrzebowaÅ‚bym podpowiedzi... | ||
| witia2807 | 2007-10-12 05:34:47 | |
Witam,
Widze ze wiele osob znajduje cos dla siebie na Ebay.com.Opisze po krotce jak wyglada sprawa zakupow na tej stronce dla niewtajemniczonych:-).A wiec tak po pierwsze zakupow na tej stronce moze dokonywac kazdy kto jest zarejstrowany.Na tej samej... | ||
Wyszukiwarka serwisowa
Ciekawe miejscawięcej

Dolina Yosemite - POLECAM!Sama dolina ma ok. 7 mil - otaczają ją bardzo strome skały, poprzecinane żyłami wodospadów. W dole można podziwiać piękne łąki - po prostu cud!. Turystów sporo, ale park jest na tyle duży, że nie rzucają się w oczy:)- Amerykańskie Muzeum Historii Naturalnej
- Dom Ernest Hemingwaya
- Obserwatorium Willis Tower

Dodaj miejsce
Doceniasz niecodzienny klimat? Znasz fajne miejsca?
Chcesz pokazać je innym?
Imprezywięcej
PRZYSYŁAJCIE DO NAS ZDJĘCIA
Stopka
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Copyright © 1999-2012 INTERIA.PL, wszystkie prawa zastrzeżone.