Nawigacja
Wracajac do ojczyzny bez wizy
| Wracajac do ojczyzny bez wizy | bubble_trouble | 2010-08-30 03:36:54 |
|---|---|---|
| Witam, przez ostatni rok studiowalam w college'u. Niestety, nauka w Stanach nie odpowiada mi i chcialabym wrocic w przyszlym roku do Polski. Jestem zmartwiona jednym faktem, moja WIZA wygasla w lutym br. Chcialabym sie dowiedziec, czy ktos z forumowiczow, badz ich znajomych byl w podobnej sytuacji i mogl wrocic do Polski bez ZADNEGO problemu? Zalezy mi na ponownych przylotach do USA w wakacje i czy po powrocie do Polski(zakladajac, ze do takiego dojdzie) moglabym sie ponownie ubiegac o Wize ? Nie mam chwilowo pieniedzy, aby skladac papiery o przedluzenie wizy tutaj lub zielona karte. Wiza, ktora wygasla byla wiza turystyczna. Prosze o pomoc i z gory dziekuje za odpowiedzi. | ||
| Tytuł postu | Autor | Data |
|---|---|---|
| bubble_trouble | 2010-08-30 03:36:54 | |
Witam, przez ostatni rok studiowalam w college'u. Niestety, nauka w Stanach nie odpowiada mi i chcialabym wrocic w przyszlym roku do Polski. Jestem zmartwiona jednym faktem, moja WIZA wygasla w lutym br.
Chcialabym sie dowiedziec, czy ktos z forumowiczow,... | ||
| Deborah_d | 2010-11-15 22:05:36 | |
WidzÄ™, Åźe Tobie jeszcze nikt nie odpisaÅ‚. A wiec, masz waÅźnÄŚ decyzjÄ™ do podjÄ™cia. Ale po kolei. Wiza turystyczna juÅź Ci wygasÅ‚a, wiÄ™c jesteÅ› nielegalnie, kropka. Błęden, ktÃłry popeÅ‚niÅ‚aÅ›... | ||
Wyszukiwarka serwisowa
Ciekawe miejscawięcej

Dolina Yosemite - POLECAM!Sama dolina ma ok. 7 mil - otaczają ją bardzo strome skały, poprzecinane żyłami wodospadów. W dole można podziwiać piękne łąki - po prostu cud!. Turystów sporo, ale park jest na tyle duży, że nie rzucają się w oczy:)- Amerykańskie Muzeum Historii Naturalnej
- Dom Ernest Hemingwaya
- Obserwatorium Willis Tower

Dodaj miejsce
Doceniasz niecodzienny klimat? Znasz fajne miejsca?
Chcesz pokazać je innym?
Imprezywięcej
PRZYSYŁAJCIE DO NAS ZDJĘCIA
Stopka
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Copyright © 1999-2012 INTERIA.PL, wszystkie prawa zastrzeżone.