ANGLIA.INTERIA.PL zobacz również: ANGLIA.INTERIA.PL USA.INTERIA.PL INTERIA.PL - Portal internetowy

czwartek, 17 maja 2012

Nawigacja

Wracajac do ojczyzny bez wizy
wątki: nowy wątek | wszystkie | « poprzedni | następny »
  Wracajac do ojczyzny bez wizy bubble_trouble2010-08-30 03:36:54
Witam, przez ostatni rok studiowalam w college'u. Niestety, nauka w Stanach nie odpowiada mi i chcialabym wrocic w przyszlym roku do Polski. Jestem zmartwiona jednym faktem, moja WIZA wygasla w lutym br.
Chcialabym sie dowiedziec, czy ktos z forumowiczow, badz ich znajomych byl w podobnej sytuacji i mogl wrocic do Polski bez ZADNEGO problemu?
Zalezy mi na ponownych przylotach do USA w wakacje i czy po powrocie do Polski(zakladajac, ze do takiego dojdzie) moglabym sie ponownie ubiegac o Wize ? Nie mam chwilowo pieniedzy, aby skladac papiery o przedluzenie wizy tutaj lub zielona karte.
Wiza, ktora wygasla byla wiza turystyczna.
Prosze o pomoc i z gory dziekuje za odpowiedzi.
« poprzedni post |  następny post »
sposób wyświetlania: prosty  |  rozszerzony
Tytuł postuAutorData
bubble_trouble2010-08-30 03:36:54
Witam, przez ostatni rok studiowalam w college'u. Niestety, nauka w Stanach nie odpowiada mi i chcialabym wrocic w przyszlym roku do Polski. Jestem zmartwiona jednym faktem, moja WIZA wygasla w lutym br. Chcialabym sie dowiedziec, czy ktos z forumowiczow,...
Deborah_d2010-11-15 22:05:36
WidzÄ™, Åźe Tobie jeszcze nikt nie odpisaÅ‚. A wiec, masz waÅźnÄŚ decyzjÄ™ do podjÄ™cia. Ale po kolei. Wiza turystyczna juÅź Ci wygasÅ‚a, wiÄ™c jesteÅ› nielegalnie, kropka. Błęden, ktÃłry popeÅ‚niÅ‚aÅ›...

Stopka