Nawigacja
Powrot do Polski
| Powrot do Polski | Adam | 2008-12-11 19:20:08 |
|---|---|---|
| Jestem od 8 lat w usa i zamierzam wrocic do Polski .Przyczyny sa rozne ;tesknota ,rodzina w kraju ,nie jestem obywatelem wiec borykam sie z roznymi emigracyjnymi problemami -emigranci to znaja i czasami mam juz tego dosc ale z drugiej strony martwi mnie co pisza ludzie o ''CALYM klimacie ''jaki panuje w Polsce .Zycie w usa jest rzeczywiscie przyjemne z dala od polityki , kawa w Sturbucks ,diner po poludniu :))) OCZYWISCIE JEZELI MA SIE PRACE i umie sie czlowiek cieszyc zyciem ,ja nie zaluje na wycieczki ,narodowe parki i inne atrakcje ktorych tutaj pelno poniewaz ten kraj ma tysiace wspanialych rzeczy do zaoferowania a przede wszystkim przyrode i krajobrazy w jednym miejscu ;czyli rano-narty ,wieczorem -basen pod palmami [w weekendy oczywiscie ] Jak sie maja Polacy CO WROCILI DO KRAJU po kilku latach w usa ???? | ||
| Tytuł postu | Autor | Data |
|---|---|---|
| Adam | 2008-12-11 19:20:08 | |
Jestem od 8 lat w usa i zamierzam wrocic do Polski .Przyczyny sa rozne ;tesknota ,rodzina w kraju ,nie jestem obywatelem wiec borykam sie z roznymi emigracyjnymi problemami -emigranci to znaja i czasami mam juz tego dosc ale z drugiej strony martwi mnie co... | ||
| tekilka | 2008-12-27 22:01:08 | |
hej! no wiec pare slow o moich odczuciach zwiazanych z Polska ....do PL pojechalam po szesciu latach pobytu w stanach i musze przyznac ,ze moje pierwsze wrazenie bylo negatywne . Po pierwsze na lotnisku dorwali mnie celnicy , ktorzy jak wiadomo nie grzesza... | ||
| adam | 2008-12-31 06:38:03 | |
dzieki za komentarz ,mysle ze aklimatyzacja po 8 latach moze byc naprawde truda a nie mam pomyslu co robic w tym kraju gdzie 30 latkom mowia ze sa starzy .... | ||
| Velvet78 | 2009-03-11 10:41:32 | |
Nie wracaj !!!!! | ||
| agathawelch | 2009-05-20 05:38:38 | |
Hej
Ja tez bym Ci radzila nie wracac. Bedzie Ci sie bardzo trudnoi "znalesc" w Polsce po tylu latach. Ja pierwszy raz polecialam z wizyta po 7 latach i wszystko wydalo mi sie inne : takie male, zero manier jesli chodzi o polskich kierowcow ,... | ||
| agathawelch | 2009-05-20 05:40:57 | |
[quote user=agathawelch]Hej
Ja tez bym Ci radzila nie wracac. Bedzie Ci sie bardzo trudnoi "znalesc" w Polsce po tylu latach. Ja pierwszy raz polecialam z wizyta po 7 latach i wszystko wydalo mi sie inne : takie male, zero manier jesli chodzi o... | ||
Wyszukiwarka serwisowa
Ciekawe miejscawięcej

Dolina Yosemite - POLECAM!Sama dolina ma ok. 7 mil - otaczają ją bardzo strome skały, poprzecinane żyłami wodospadów. W dole można podziwiać piękne łąki - po prostu cud!. Turystów sporo, ale park jest na tyle duży, że nie rzucają się w oczy:)- Amerykańskie Muzeum Historii Naturalnej
- Dom Ernest Hemingwaya
- Obserwatorium Willis Tower

Dodaj miejsce
Doceniasz niecodzienny klimat? Znasz fajne miejsca?
Chcesz pokazać je innym?
Imprezywięcej
PRZYSYŁAJCIE DO NAS ZDJĘCIA
Stopka
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Copyright © 1999-2012 INTERIA.PL, wszystkie prawa zastrzeżone.