Nawigacja
Nowa Telewizja?
| Nowa Telewizja? | Edzik12 | 2011-03-01 20:53:49 |
|---|---|---|
| Dzien Dobry, gdzie tu zaczac, ja i ten internet, dziwie sie ze tu trafilem! hehe, drodzy Panstwo mam pytanie w sprawie telewizji polskiej tu na obczyznie (USA) bo ja mam juz dlugo satelite ale mi sie to juz nudzi...to samo w kolko a na tych internetach to boje sie czegos nasciagac...moge prosic o jakas porade? jest cos jeszcze innego? Ja bym moze cos wzial tylko nie wiem co i gdzie...strasznie lubie nasza jedynke i dwojke z Polski ale tu nie widzialem nigdzie. Dziekuje uprzejmie z gory za infromacje. | ||
| Tytuł postu | Autor | Data |
|---|---|---|
| Edzik12 | 2011-03-01 20:53:49 | |
Dzien Dobry, gdzie tu zaczac, ja i ten internet, dziwie sie ze tu trafilem! hehe, drodzy Panstwo mam pytanie w sprawie telewizji polskiej tu na obczyznie (USA) bo ja mam juz dlugo satelite ale mi sie to juz nudzi...to samo w kolko a na tych internetach to... | ||
| aleksandra85 | 2011-03-03 18:04:42 | |
Witam :) Ja rowniez mam polska telewizje z Dish... jestem strasznie niezadowolona , poniewaz jak pada deszcz czy inne niedogodnosci atmosferyczne moja tv nie dziala.....chce zrezygnowac i zmienic na cos innego ciekawszego i z dobrym... | ||
| andzia | 2011-03-03 19:03:18 | |
Hej!!!!
Super, ze ktos w koncu pisze o polskiej tv, dish jest ok ale ma maly wybor polskich kanalow. Dla innych narodowosci maja wiekszy wybor ale nie wiem czemu polskich maja tak malo. 4-5 kanalow to dla mnie za malo. Nie pracuje wiec ogladam duzo... | ||
| polak_w_ameryce | 2011-03-03 19:20:06 | |
Ksiazki, ksiazki zacznij czytac, a nie telewizor. Ja i tak jestem w d#$%e, bo mi nie pozwola anteny zalozyc na balkonie mieszkania, mojego kurna mieszkania, za moja kurna krwawice. | ||
| zielona1 | 2011-03-03 19:06:36 | |
Ja mam COMCAST, polskie I amerykanskie kanaly, jest OK ale drogo... | ||
| kachna30 | 2011-03-03 19:12:04 | |
po co wam polska tv, ja zyje bez telewizora i jestem happy:) | ||
Wyszukiwarka serwisowa
Ciekawe miejscawięcej

Dolina Yosemite - POLECAM!Sama dolina ma ok. 7 mil - otaczają ją bardzo strome skały, poprzecinane żyłami wodospadów. W dole można podziwiać piękne łąki - po prostu cud!. Turystów sporo, ale park jest na tyle duży, że nie rzucają się w oczy:)- Amerykańskie Muzeum Historii Naturalnej
- Dom Ernest Hemingwaya
- Obserwatorium Willis Tower

Dodaj miejsce
Doceniasz niecodzienny klimat? Znasz fajne miejsca?
Chcesz pokazać je innym?
Imprezywięcej
PRZYSYŁAJCIE DO NAS ZDJĘCIA
Stopka
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Copyright © 1999-2012 INTERIA.PL, wszystkie prawa zastrzeżone.