ANGLIA.INTERIA.PL zobacz również: ANGLIA.INTERIA.PL USA.INTERIA.PL INTERIA.PL - Portal internetowy

czwartek, 17 maja 2012

Nawigacja

Nowa Telewizja?
wątki: nowy wątek | wszystkie | « poprzedni | następny »
  Nowa Telewizja?Edzik122011-03-01 20:53:49
Dzien Dobry, gdzie tu zaczac, ja i ten internet, dziwie sie ze tu trafilem! hehe, drodzy Panstwo mam pytanie w sprawie telewizji polskiej tu na obczyznie (USA) bo ja mam juz dlugo satelite ale mi sie to juz nudzi...to samo w kolko a na tych internetach to boje sie czegos nasciagac...moge prosic o jakas porade? jest cos jeszcze innego? Ja bym moze cos wzial tylko nie wiem co i gdzie...strasznie lubie nasza jedynke i dwojke z Polski ale tu nie widzialem nigdzie. Dziekuje uprzejmie z gory za infromacje.
« poprzedni post |  następny post »
sposób wyświetlania: prosty  |  rozszerzony
Tytuł postuAutorData
Edzik122011-03-01 20:53:49
Dzien Dobry, gdzie tu zaczac, ja i ten internet, dziwie sie ze tu trafilem! hehe, drodzy Panstwo mam pytanie w sprawie telewizji polskiej tu na obczyznie (USA) bo ja mam juz dlugo satelite ale mi sie to juz nudzi...to samo w kolko a na tych internetach to...
aleksandra852011-03-03 18:04:42
Witam :) Ja rowniez mam polska telewizje z Dish... jestem strasznie niezadowolona , poniewaz jak pada deszcz czy inne niedogodnosci atmosferyczne moja tv nie dziala.....chce zrezygnowac i zmienic na cos innego ciekawszego i z dobrym...
andzia2011-03-03 19:03:18
Hej!!!! Super, ze ktos w koncu pisze o polskiej tv, dish jest ok ale ma maly wybor polskich kanalow. Dla innych narodowosci maja wiekszy wybor ale nie wiem czemu polskich maja tak malo. 4-5 kanalow to dla mnie za malo. Nie pracuje wiec ogladam duzo...
polak_w_ameryce2011-03-03 19:20:06
Ksiazki, ksiazki zacznij czytac, a nie telewizor. Ja i tak jestem w d#$%e, bo mi nie pozwola anteny zalozyc na balkonie mieszkania, mojego kurna mieszkania, za moja kurna krwawice.
zielona12011-03-03 19:06:36
Ja mam COMCAST, polskie I amerykanskie kanaly, jest OK ale drogo...
kachna302011-03-03 19:12:04
po co wam polska tv, ja zyje bez telewizora i jestem happy:)
1   2   3  następne »

Stopka