Nawigacja
krotki wypoczynek
| krotki wypoczynek | baron88 | 2007-09-03 22:23:27 |
|---|---|---|
| szukam fajnych miejsc niedaleko Chicago ( do 2-3 godzin jazdy samochodem ) do spedzenia czasu na weekend. Nie chodzi mi o miejsca do ktorych wyrusza wiekszosc polakow ( mam na mysli np. Wisconsin Dells itp...). Interesuja mnie miejsca nad rzeka lub jeziorem gdzie mozna wynajac domek lub rozbic namiot i rozpalic ognisko. w ostatni weekend wybralem sie w okoloce Lake Fox ( godzina jazdy ) , ehhh strata czasu...dwa jeziora ale niestety wszystko prywatne. | ||
| Tytuł postu | Autor | Data |
|---|---|---|
| baron88 | 2007-09-03 22:23:27 | |
szukam fajnych miejsc niedaleko Chicago ( do 2-3 godzin jazdy samochodem ) do spedzenia czasu na weekend.
Nie chodzi mi o miejsca do ktorych wyrusza wiekszosc polakow ( mam na mysli np. Wisconsin Dells itp...). Interesuja mnie miejsca nad rzeka lub... | ||
| palmer | 2007-10-12 05:00:27 | |
polecam park stanowy "Starved Rock" jest to jedno z ciekawszych miejsc w okolicach "Szikagowa". Wpisz w google haslo to otrzmasz informacje jak tam dojechac
A zwiedziles Michigan, - plaza, wydmy ???
Warren Dunes State Park - na lato... | ||
| pausz | 2007-11-12 02:36:13 | |
"devil's lake" w wisconsin bardzo ladnie nawet na jednodiowy wypadzik
| ||
| Seniorka | 2008-09-06 04:36:52 | |
Miasteczko Cadilac w Michigan Domki w lesie,dwa jeziorka,wypozyczalnia lodek i swietne miejsce na spacery
Polecam tez Galene w IL | ||
| lackofoxygen | 2009-02-01 12:33:18 | |
np Central Park w Nowym Yorku. polecam,super odpoczynek gwarantowany:) | ||
Wyszukiwarka serwisowa
Ciekawe miejscawięcej

Dolina Yosemite - POLECAM!Sama dolina ma ok. 7 mil - otaczają ją bardzo strome skały, poprzecinane żyłami wodospadów. W dole można podziwiać piękne łąki - po prostu cud!. Turystów sporo, ale park jest na tyle duży, że nie rzucają się w oczy:)- Amerykańskie Muzeum Historii Naturalnej
- Dom Ernest Hemingwaya
- Obserwatorium Willis Tower

Dodaj miejsce
Doceniasz niecodzienny klimat? Znasz fajne miejsca?
Chcesz pokazać je innym?
Imprezywięcej
PRZYSYŁAJCIE DO NAS ZDJĘCIA
Stopka
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Copyright © 1999-2012 INTERIA.PL, wszystkie prawa zastrzeżone.