ANGLIA.INTERIA.PL zobacz również: ANGLIA.INTERIA.PL USA.INTERIA.PL INTERIA.PL - Portal internetowy

czwartek, 17 maja 2012

Nawigacja

krotki wypoczynek
wątki: nowy wątek | wszystkie | « poprzedni | następny »
  krotki wypoczynekbaron882007-09-03 22:23:27
szukam fajnych miejsc niedaleko Chicago ( do 2-3 godzin jazdy samochodem ) do spedzenia czasu na weekend.
Nie chodzi mi o miejsca do ktorych wyrusza wiekszosc polakow ( mam na mysli np. Wisconsin Dells itp...). Interesuja mnie miejsca nad rzeka lub jeziorem gdzie mozna wynajac domek lub rozbic namiot i rozpalic ognisko.
w ostatni weekend wybralem sie w okoloce Lake Fox ( godzina jazdy ) , ehhh strata czasu...dwa jeziora ale niestety wszystko prywatne.
« poprzedni post |  następny post »
sposób wyświetlania: prosty  |  rozszerzony
Tytuł postuAutorData
baron882007-09-03 22:23:27
szukam fajnych miejsc niedaleko Chicago ( do 2-3 godzin jazdy samochodem ) do spedzenia czasu na weekend. Nie chodzi mi o miejsca do ktorych wyrusza wiekszosc polakow ( mam na mysli np. Wisconsin Dells itp...). Interesuja mnie miejsca nad rzeka lub...
palmer2007-10-12 05:00:27
polecam park stanowy "Starved Rock" jest to jedno z ciekawszych miejsc w okolicach "Szikagowa". Wpisz w google haslo to otrzmasz informacje jak tam dojechac A zwiedziles Michigan, - plaza, wydmy ??? Warren Dunes State Park - na lato...
pausz2007-11-12 02:36:13
"devil's lake" w wisconsin bardzo ladnie nawet na jednodiowy wypadzik
Seniorka2008-09-06 04:36:52
Miasteczko Cadilac w Michigan Domki w lesie,dwa jeziorka,wypozyczalnia lodek i swietne miejsce na spacery Polecam tez Galene w IL
lackofoxygen2009-02-01 12:33:18
np Central Park w Nowym Yorku. polecam,super odpoczynek gwarantowany:)

Stopka