Nawigacja
Jestem w USA...
| Jestem w USA... | flymen44 | 2009-01-13 07:32:46 |
|---|---|---|
| Latam szybowcami i nurkuje w polskim klubie- pracuje na srodkach (remonty) dla firmy ubezpieczeniowej. Przyjechalem tutaj na wize- po 05 roku ozenilem sie z obywatelka i jest fajnie. Poznaje ludzi i okolice. nie zamienie tego na obsrane chodniki i zawistne miny w posce a i zlodziejstwo- prowadzacy dzialalnosc- pamietajcie- jestescie okradani- moi pracownicy wychodzili z zalozenia, ze pieniadze za prace to nie sa zarobkiem- przeciez pracowali i za prace maja zaplacone- zarobkiem jest wszystko extra co zwedza. Viva la america... przyjezdzajcie - | ||
| Tytuł postu | Autor | Data |
|---|---|---|
| flymen44 | 2009-01-13 07:32:46 | |
Latam szybowcami i nurkuje w polskim klubie- pracuje na srodkach (remonty) dla firmy ubezpieczeniowej. Przyjechalem tutaj na wize- po 05 roku ozenilem sie z obywatelka i jest fajnie. Poznaje ludzi i okolice. nie zamienie tego na obsrane chodniki i... | ||
| Mike | 2009-01-13 21:53:51 | |
Jesli to nie tajemnica to chcielibyÅ›my sie dowiedzieÄĄ jeszcze jaki zawÃłd przywiozles tam z Polski i ta obywatelka to jest Polka czy uesanka? No i oczuwiÅ›cie w jakim wieku (swoim) tam przyjechales bo tez istotne.
A to, ze w PL ludzie kradna i... | ||
| bulll | 2009-03-10 13:02:44 | |
a to bylo tak pracuje na srodkach po 100 godzin w tygodniu w wolnym czsie poleruje szybowce i nurkuje w stosie sheet rock every day polska wyglada tak jak ja zrobily takie cymbaly jak ty tym bardziej ze w usa panuje teraz bezrobocie i... | ||
| Velvet78 | 2009-03-11 10:50:08 | |
a moze nie ...nie bylo i nie jest tak ! Jesli ktos sie stara i wie co chce od zycia to USA jest jedny z krajow ktory daje taka mozliwosc -bycia kims !!! A my polacy w kraju tylko siedzimy , zazdroscimy i szydzimy tymi ktorym tam sie uklada ! To jest... | ||
| Mike | 2009-03-20 05:30:52 | |
Kazdy sadzi wedlug siebie. | ||
| evilin | 2009-03-20 20:01:28 | |
zgadzam sie w 100 procentach! Tez mieszkam w usa i jest mi tu super. Nigdy nie wroce do Polski . Uwielbiam tu doslownie wszystko! Ci ktorym sie tu nie wiedzie to przewaznie ludzie niewyksztalceni co w kraju im nie wyszlo - dlaczego tu maja miec eldorado... | ||
Wyszukiwarka serwisowa
Ciekawe miejscawięcej

Dolina Yosemite - POLECAM!Sama dolina ma ok. 7 mil - otaczają ją bardzo strome skały, poprzecinane żyłami wodospadów. W dole można podziwiać piękne łąki - po prostu cud!. Turystów sporo, ale park jest na tyle duży, że nie rzucają się w oczy:)- Amerykańskie Muzeum Historii Naturalnej
- Dom Ernest Hemingwaya
- Obserwatorium Willis Tower

Dodaj miejsce
Doceniasz niecodzienny klimat? Znasz fajne miejsca?
Chcesz pokazać je innym?
Imprezywięcej
PRZYSYŁAJCIE DO NAS ZDJĘCIA
Stopka
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Copyright © 1999-2012 INTERIA.PL, wszystkie prawa zastrzeżone.