ANGLIA.INTERIA.PL zobacz również: ANGLIA.INTERIA.PL USA.INTERIA.PL INTERIA.PL - Portal internetowy

czwartek, 17 maja 2012

Nawigacja

Jestem w USA...
wątki: nowy wątek | wszystkie | « poprzedni | następny »
  Jestem w USA...flymen442009-01-13 07:32:46
Latam szybowcami i nurkuje w polskim klubie- pracuje na srodkach (remonty) dla firmy ubezpieczeniowej. Przyjechalem tutaj na wize- po 05 roku ozenilem sie z obywatelka i jest fajnie. Poznaje ludzi i okolice. nie zamienie tego na obsrane chodniki i zawistne miny w posce a i zlodziejstwo- prowadzacy dzialalnosc- pamietajcie- jestescie okradani- moi pracownicy wychodzili z zalozenia, ze pieniadze za prace to nie sa zarobkiem- przeciez pracowali i za prace maja zaplacone- zarobkiem jest wszystko extra co zwedza.
Viva la america...
przyjezdzajcie -
« poprzedni post |  następny post »
sposób wyświetlania: prosty  |  rozszerzony
Tytuł postuAutorData
flymen442009-01-13 07:32:46
Latam szybowcami i nurkuje w polskim klubie- pracuje na srodkach (remonty) dla firmy ubezpieczeniowej. Przyjechalem tutaj na wize- po 05 roku ozenilem sie z obywatelka i jest fajnie. Poznaje ludzi i okolice. nie zamienie tego na obsrane chodniki i...
Mike2009-01-13 21:53:51
Jesli to nie tajemnica to chcielibyÅ›my sie dowiedzieÄĄ jeszcze jaki zawÃłd przywiozles tam z Polski i ta obywatelka to jest Polka czy uesanka? No i oczuwiÅ›cie w jakim wieku (swoim) tam przyjechales bo tez istotne. A to, ze w PL ludzie kradna i...
bulll2009-03-10 13:02:44
a to bylo tak pracuje na srodkach po 100 godzin w tygodniu w wolnym czsie poleruje szybowce i nurkuje w stosie sheet rock every day polska wyglada tak jak ja zrobily takie cymbaly jak ty tym bardziej ze w usa panuje teraz bezrobocie i...
Velvet782009-03-11 10:50:08
a moze nie ...nie bylo i nie jest tak ! Jesli ktos sie stara i wie co chce od zycia to USA jest jedny z krajow ktory daje taka mozliwosc -bycia kims !!! A my polacy w kraju tylko siedzimy , zazdroscimy i szydzimy tymi ktorym tam sie uklada ! To jest...
Mike2009-03-20 05:30:52
Kazdy sadzi wedlug siebie.
evilin2009-03-20 20:01:28
zgadzam sie w 100 procentach! Tez mieszkam w usa i jest mi tu super. Nigdy nie wroce do Polski . Uwielbiam tu doslownie wszystko! Ci ktorym sie tu nie wiedzie to przewaznie ludzie niewyksztalceni co w kraju im nie wyszlo - dlaczego tu maja miec eldorado...

Stopka