ANGLIA.INTERIA.PL zobacz również: ANGLIA.INTERIA.PL USA.INTERIA.PL INTERIA.PL - Portal internetowy

czwartek, 17 maja 2012

Nawigacja

Forum   >   Praca (20) 
Jak zaczÄŚÄĄ - poradźcie!
wątki: nowy wątek | wszystkie | « poprzedni | następny »
  Jak zaczÄŚÄĄ - poradźcie!sebbie2008-02-11 22:42:05
Mieszkam w UK (jestem Polakiem), jestem specjalistÄŚ IT (programistÄŚ seniorem). Jakie moÅźliwoÅ›ci dajÄŚ USA, szczegÃłlnie pod wzglÄ™dem:
1) pozwolenia na pracÄ™ (tylko legalnie mnie interesuje z racji wykonywanego zawodu)
2) wizy + ubiegania siÄ™ o staÅ‚y pobyt pÃłÅºniej.
Dodam, Åźe pracujÄ™ od 8 lat w zawodzie, angielski znam bardzo dobrze. Poradźcie rodacy!
« poprzedni post |  następny post »
sposób wyświetlania: prosty  |  rozszerzony
Tytuł postuAutorData
sebbie2008-02-11 22:42:05
Mieszkam w UK (jestem Polakiem), jestem specjalistÄŚ IT (programistÄŚ seniorem). Jakie moÅźliwoÅ›ci dajÄŚ USA, szczegÃłlnie pod wzglÄ™dem: 1) pozwolenia na pracÄ™ (tylko legalnie mnie interesuje z racji wykonywanego zawodu) 2) wizy +...
katee20032008-02-25 19:41:08
czesc Moja rada to zacznij szukac z GB jakiejs firmy ktora Cie zasponsoruje tutaj w Stanach bez tego nie ma szans na pobyt. Napierw bede Cie sponsorowali na wize pracownicza a jak im sie spodobasz to zaproponuja ci sponsorowanie na green card, ale to dlugi...
sebbie2008-03-10 01:33:51
DziÄ™ki za odpowiedź. W UK jest bardzo duÅźe zapotrzebowanie na informatykÃłw i bardzo niechÄ™tnie wysyÅ‚ajÄŚ kogoÅ› do pracy poza granice kraju. DziÄ™ki za info i popatrzÄ™. DostaÅ‚em informacjÄ™ z ambasady USA, Åźe...

Stopka