ANGLIA.INTERIA.PL zobacz również: ANGLIA.INTERIA.PL USA.INTERIA.PL INTERIA.PL - Portal internetowy

czwartek, 17 maja 2012

Nawigacja

jak jest obecnie??
wątki: nowy wątek | wszystkie | « poprzedni | następny »
  jak jest obecnie??Chorwat72007-11-27 21:46:44
Witam. PÃłki co jestem w PL , ale proszÄ™ o informacjÄ™ jak jest teraz w USA??? Ile mogÄ™ dostaÄĄ na godzinÄ™??? Komunikatywnie umiem angielski , wyksztaÅ‚cenie licealne. Mam tylko wize i jaka jest szansa zalegalizowaÄĄ swÃłj pobyt bÄ™dÄŚc juÅź tam ?? ProszÄ™ o konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam.
« poprzedni post |  następny post »
sposób wyświetlania: prosty  |  rozszerzony
Tytuł postuAutorData
Chorwat72007-11-27 21:46:44
Witam. PÃłki co jestem w PL , ale proszÄ™ o informacjÄ™ jak jest teraz w USA??? Ile mogÄ™ dostaÄĄ na godzinÄ™??? Komunikatywnie umiem angielski , wyksztaÅ‚cenie licealne. Mam tylko wize i jaka jest szansa zalegalizowaÄĄ swÃłj pobyt...
loko2007-12-03 02:15:49
na start bez znajomosci nie licz na wiecej niz 8-12 $ na godzine, co do legalizacji najlepiej znajdz sobie panne z papierami:), pozdro i powodzenia
maniek22007-12-04 06:38:02
zgadzam sie co napisal loko nie licz tu na nic wiza b2 to tylko wiza turystyczna a jak chcesz zmienic status na F1 juz tu na miejscu to bedzie cie to kosztowalo minimum 400 $ miesiecznie + mieszkanie 500$ + jedzenie okolo 500$ za miesiac to teraz sobie...
chorwat72007-12-04 22:37:51
dziÄ™ki chÅ‚opaki :PPP ja chcem zostaÄĄ w USA na staÅ‚e, jeszcze zobaczÄ™ co bÄ™dzie ,bo mam moÅźliwoÅ›ÄĄ jeszcze wyjazdu do Hiszpanii ,ale chyba jednak wybiorÄ™ USA. PoczÄŚtki sÄŚ zawsze ciÄ™Åźkie:PPP Pozytywnie...
If-qa2007-12-10 06:41:06
MOJA KROTKA OPINIA!!!!! Kwestie tego typu nalezy zaczac rozwazac od tego z jakiego rodzaju papierami masz zamiar przyjechac! Jezeli nie masz SSN (social security number) ciezko Ci bedzie znalezc legalnie prace. Opcja B: pracujesz na czarno!!(stres , ze...
if-qa 2007-12-10 07:06:58
O przepraszam bardzo,Rozpisalam sie i jeszcze nie na temat. Szansa legalizacji:Duza Ja na przyklad wygralam zielona karte na loterii wizowej.Dla Ciebie dobrym rozwiazaniem jest zwiazek malzenski z obywatelka. A jesli chodzi o prace, a moze znajdziesz sobie...

Stopka