Nawigacja
Czy warto wybrac sie nad Wielki Kanion ?
| Tytuł postu | Autor | Data |
|---|---|---|
| dexter | 2007-08-22 13:09:59 | |
Zbieram siÄ™ juÅź jakiÅ› czas, ale nie wiem jak to wyglÄŚda w praktyce. Ceny, ile dni potrzeba Åźeby zobaczyÄĄ chociaÅź najciekawsze miejsca itp id. | ||
| Avandil | 2007-11-29 05:21:54 | |
RÃłwnieÅź zastanawiam siÄ™ nad wycieczkÄŚ nad Wielki Kanion, ale z 2 letnim dzieckiem. Czy ktoÅ› mÃłgÅ‚by napisaÄĄ czy jest sens jechaÄĄ z takim maÅ‚ym dzieckiem, lub poleciÄĄ inne miejsce.
__________________________________... | ||
| aaron123 | 2007-12-08 16:02:51 | |
Powiem tylko jedno slowo-WARTO! To jest nie zapomniane wrazenie. Mialem szczescia objechac Stany wzdluz i szerz i nic nie da sie porownac z Grand Kanion(Nawet Niagara Falls). Ja bylem na South Rym, najbardziej popularne miescje odwiedzane przez turystow.... | ||
| Seniorka | 2008-09-06 05:05:06 | |
Alez tak,waro ,to malo powiedziane,tam trzeba byc koniecznie i zobaczyc ten cud narury o wschodzie i zachodzie slonca,
Niesamowita sceneria,
Ja jechalam od Las Vegas i bylam na poludniowym brzegu rzeki Colorado,ktora wila sie poltora kilometra nizej.
Super, | ||
| palmer | 2010-08-02 15:44:16 | |
Sprawdz informacje na stronie polskiego internetwego przewodnika po USA
www.interameryka.com
znajdziesz tam opis wyprawy w glab kanionu Colorado, zjecia, video oraz opinie innych uÅźytkownikÃłw.
Duzo przydatnych informacji na temat USA..
pozdrawiam... | ||
Wyszukiwarka serwisowa
Ciekawe miejscawięcej

Dolina Yosemite - POLECAM!Sama dolina ma ok. 7 mil - otaczają ją bardzo strome skały, poprzecinane żyłami wodospadów. W dole można podziwiać piękne łąki - po prostu cud!. Turystów sporo, ale park jest na tyle duży, że nie rzucają się w oczy:)- Amerykańskie Muzeum Historii Naturalnej
- Dom Ernest Hemingwaya
- Obserwatorium Willis Tower

Dodaj miejsce
Doceniasz niecodzienny klimat? Znasz fajne miejsca?
Chcesz pokazać je innym?
Imprezywięcej
PRZYSYŁAJCIE DO NAS ZDJĘCIA
Stopka
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Copyright © 1999-2012 INTERIA.PL, wszystkie prawa zastrzeżone.