ANGLIA.INTERIA.PL zobacz również: ANGLIA.INTERIA.PL USA.INTERIA.PL INTERIA.PL - Portal internetowy

czwartek, 17 maja 2012

Nawigacja

Czy warto wybrac sie nad Wielki Kanion ?
wątki: nowy wątek | wszystkie | « poprzedni | następny »
  Czy warto wybrac sie nad Wielki Kanion ?dexter2007-08-22 13:09:59
Zbieram siÄ™ juÅź jakiÅ› czas, ale nie wiem jak to wyglÄŚda w praktyce. Ceny, ile dni potrzeba Åźeby zobaczyÄĄ chociaÅź najciekawsze miejsca itp id.
« poprzedni post |  następny post »
sposób wyświetlania: prosty  |  rozszerzony
Tytuł postuAutorData
dexter2007-08-22 13:09:59
Zbieram siÄ™ juÅź jakiÅ› czas, ale nie wiem jak to wyglÄŚda w praktyce. Ceny, ile dni potrzeba Åźeby zobaczyÄĄ chociaÅź najciekawsze miejsca itp id.
Avandil2007-11-29 05:21:54
RÃłwnieÅź zastanawiam siÄ™ nad wycieczkÄŚ nad Wielki Kanion, ale z 2 letnim dzieckiem. Czy ktoÅ› mÃłgÅ‚by napisaÄĄ czy jest sens jechaÄĄ z takim maÅ‚ym dzieckiem, lub poleciÄĄ inne miejsce. __________________________________...
aaron1232007-12-08 16:02:51
Powiem tylko jedno slowo-WARTO! To jest nie zapomniane wrazenie. Mialem szczescia objechac Stany wzdluz i szerz i nic nie da sie porownac z Grand Kanion(Nawet Niagara Falls). Ja bylem na South Rym, najbardziej popularne miescje odwiedzane przez turystow....
Seniorka2008-09-06 05:05:06
Alez tak,waro ,to malo powiedziane,tam trzeba byc koniecznie i zobaczyc ten cud narury o wschodzie i zachodzie slonca, Niesamowita sceneria, Ja jechalam od Las Vegas i bylam na poludniowym brzegu rzeki Colorado,ktora wila sie poltora kilometra nizej. Super,
palmer2010-08-02 15:44:16
Sprawdz informacje na stronie polskiego internetwego przewodnika po USA www.interameryka.com znajdziesz tam opis wyprawy w glab kanionu Colorado, zjecia, video oraz opinie innych uÅźytkownikÃłw. Duzo przydatnych informacji na temat USA.. pozdrawiam...

Stopka