Nawigacja
Czy na emigracji moÅźna byÄĄ szczęśliwym?
| Czy na emigracji moÅźna byÄĄ szczęśliwym? | INTERIA | 2010-08-18 12:18:18 |
|---|---|---|
| Z Polski wyjeÅźdÅźacie w poszukiwaniu szczęścia i lepszego Åźycia. Czy znajdujecie je u celu swojej wÄ™drÃłwki - w Londynie, Chicago, Dublinie, czy jakimkolwiek innym miejscu na Å›wiecie? Czy praca, dobre zarobki i odrobina luksusu daje radoÅ›ÄĄ nawet, gdy w Polsce zostawia siÄ™ najbliÅźszych? Podzielcie siÄ™ swoimi przemyÅ›leniami na ten temat i napiszcie, czy jesteÅ›cie szczęśliwi | ||
| Tytuł postu | Autor | Data |
|---|---|---|
| INTERIA | 2010-08-18 12:18:18 | |
Z Polski wyjeÅźdÅźacie w poszukiwaniu szczęścia i lepszego Åźycia. Czy znajdujecie je u celu swojej wÄ™drÃłwki - w Londynie, Chicago, Dublinie, czy jakimkolwiek innym miejscu na Å›wiecie? Czy praca, dobre zarobki i odrobina luksusu... | ||
| Ma_donna27 | 2010-08-18 14:50:17 | |
O swoje szczęście trzeba umieÄĄ walczyÄĄ - ja to potrafiÄ™. ChoÄĄ czasem za granicÄŚ miewa siÄ™ ciÄ™Åźkie chwile zwiÄŚzane z tÄ™sknotÄŚ za rodzinÄŚ, warto wiedzieÄĄ czego siÄ™ od Åźycia chce, a potem... | ||
| AdamEs | 2010-08-18 14:52:13 | |
To Å›wiÄ™ta prawda. Tylko my sami jesteÅ›my w stanie wywalczyÄĄ sobie szczęście. Najgorzej byÄĄ biernym i czekaÄĄ na to, co siÄ™ moÅźe zdarzyÄĄ. Ja wziÄŚÅ‚em los we wÅ‚asne rÄ™ce i na tym wygraÅ‚em.... | ||
| Katja77 | 2010-08-18 14:56:53 | |
Ja teÅź nie mieszkam w Polsce - od 2004 roku. Nie bÄ™dÄ™ udawaÅ‚a, Åźe jestem szczęśliwa, bo bym grubo przesadziÅ‚a. Moim zdaniem czÅ‚owiek, ktÃłry zostawia za sobÄŚ wszystkich krewnych, przyjaciÃłÅ‚, ulubione miejsca i... | ||
| Mazelka | 2010-08-18 16:40:31 | |
Tak,jesli wie sie czego sie chce. Jest sie swiadomym podejmowanych decyzji,
Ja jestem bardzo szczedsliwa. | ||
| andrzej | 2010-09-04 05:53:20 | |
Zycia na emigracji nie mozna odseparowac od sytuacji Polski. Przypadkowi znajomi pytaja z jakiego kraju jestes? Jezeli w Polska ma dobry wizerunek to w porzadku, ale jesli lokalne media i Hollywood koncentruje sie na bezrobotnych emigrantach zyjacych na... | ||
Wyszukiwarka serwisowa
Ciekawe miejscawięcej

Dolina Yosemite - POLECAM!Sama dolina ma ok. 7 mil - otaczają ją bardzo strome skały, poprzecinane żyłami wodospadów. W dole można podziwiać piękne łąki - po prostu cud!. Turystów sporo, ale park jest na tyle duży, że nie rzucają się w oczy:)- Amerykańskie Muzeum Historii Naturalnej
- Dom Ernest Hemingwaya
- Obserwatorium Willis Tower

Dodaj miejsce
Doceniasz niecodzienny klimat? Znasz fajne miejsca?
Chcesz pokazać je innym?
Imprezywięcej
PRZYSYŁAJCIE DO NAS ZDJĘCIA
Stopka
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Copyright © 1999-2012 INTERIA.PL, wszystkie prawa zastrzeżone.