ANGLIA.INTERIA.PL zobacz również: ANGLIA.INTERIA.PL USA.INTERIA.PL INTERIA.PL - Portal internetowy

czwartek, 17 maja 2012

Nawigacja

Czy na emigracji moÅźna byÄĄ szczęśliwym?
wątki: nowy wątek | wszystkie | « poprzedni | następny »
  Czy na emigracji moÅźna byÄĄ szczęśliwym?INTERIA2010-08-18 12:18:18
Z Polski wyjeÅźdÅźacie w poszukiwaniu szczęścia i lepszego Åźycia. Czy znajdujecie je u celu swojej wÄ™drÃłwki - w Londynie, Chicago, Dublinie, czy jakimkolwiek innym miejscu na Å›wiecie? Czy praca, dobre zarobki i odrobina luksusu daje radoÅ›ÄĄ nawet, gdy w Polsce zostawia siÄ™ najbliÅźszych? Podzielcie siÄ™ swoimi przemyÅ›leniami na ten temat i napiszcie, czy jesteÅ›cie szczęśliwi
« poprzedni post |  następny post »
sposób wyświetlania: prosty  |  rozszerzony
Tytuł postuAutorData
INTERIA2010-08-18 12:18:18
Z Polski wyjeÅźdÅźacie w poszukiwaniu szczęścia i lepszego Åźycia. Czy znajdujecie je u celu swojej wÄ™drÃłwki - w Londynie, Chicago, Dublinie, czy jakimkolwiek innym miejscu na Å›wiecie? Czy praca, dobre zarobki i odrobina luksusu...
Ma_donna272010-08-18 14:50:17
O swoje szczęście trzeba umieÄĄ walczyÄĄ - ja to potrafiÄ™. ChoÄĄ czasem za granicÄŚ miewa siÄ™ ciÄ™Åźkie chwile zwiÄŚzane z tÄ™sknotÄŚ za rodzinÄŚ, warto wiedzieÄĄ czego siÄ™ od Åźycia chce, a potem...
AdamEs2010-08-18 14:52:13
To Å›wiÄ™ta prawda. Tylko my sami jesteÅ›my w stanie wywalczyÄĄ sobie szczęście. Najgorzej byÄĄ biernym i czekaÄĄ na to, co siÄ™ moÅźe zdarzyÄĄ. Ja wziÄŚÅ‚em los we wÅ‚asne rÄ™ce i na tym wygraÅ‚em....
Katja772010-08-18 14:56:53
Ja teÅź nie mieszkam w Polsce - od 2004 roku. Nie bÄ™dÄ™ udawaÅ‚a, Åźe jestem szczęśliwa, bo bym grubo przesadziÅ‚a. Moim zdaniem czÅ‚owiek, ktÃłry zostawia za sobÄŚ wszystkich krewnych, przyjaciÃłÅ‚, ulubione miejsca i...
Mazelka2010-08-18 16:40:31
Tak,jesli wie sie czego sie chce. Jest sie swiadomym podejmowanych decyzji, Ja jestem bardzo szczedsliwa.
andrzej2010-09-04 05:53:20
Zycia na emigracji nie mozna odseparowac od sytuacji Polski. Przypadkowi znajomi pytaja z jakiego kraju jestes? Jezeli w Polska ma dobry wizerunek to w porzadku, ale jesli lokalne media i Hollywood koncentruje sie na bezrobotnych emigrantach zyjacych na...

Stopka