Nawigacja
AMERICAN DREAM - wpisujcie
| AMERICAN DREAM - wpisujcie | Mike | 2008-03-04 09:42:50 |
|---|---|---|
| Ja swoj czas w USA RAJU "odpÄ™kaÅ‚em" dosÅ‚ownie jak w WIÄÄZIENIU o ZAOSTRZONYM RYGORZE !! WszÄ™dzie alarmy, rÃłÅźne klamki, zapadki, mechanizmy, videokamery, fotokomÃłrki, zasieki i straÅźnik z kajdankami, pistoletem, PAÅÄ„ gazem Å‚zawiÄŚcym oraz PARALIZATOREM ! WszÄ™dzie (na ulicach, w autobusach) byÅ‚o peÅ‚no rÃłÅźnych: zboczeÅ„cÃłw, szpicli, kapusiÃłw i pedaÅ‚Ãłw ! Fu! Wszyscy wszystkich szpiegujÄŚ i donoszÄŚ! Na 100%. WSZYSCY. Åatwo to poznasz (zwrÃłÄĄ uwagÄ™ na ludzi ktÃłrzy uÅ›miechajÄŚ siÄ™ faÅ‚szywie. To oni). Jeden drugiego utopiÅ‚by w Å‚yÅźce wody! Ameryka to kraj wielkich, tÅ‚ustych dup ! (w rÃłÅźowych dresach). UesaÅ„czycy ubierajÄŚ siÄ™ koszmarnie! (od tego widoku bolaÅ‚a mnie gÅ‚owa). WszÄ™dzie szmira i tandeta jakiej Å›wiat nie widziaÅ‚ !!! ArtykuÅ‚y o normalnej europejskiej jakoÅ›ci sÄŚ tam uwaÅźane za artykuÅ‚y luksusowe i sÄŚ horrendalnie drogie ( na przeciÄ™tne zarobki). Dodam jeszcze, Åźe w USrA co 3-4 mÄ™Åźczyzna to...... PEDAÅ ! (serio - ja teÅź kiedyÅ› nie wierzyÅ‚em). Po przyjeździe do PL chciaÅ‚em caÅ‚owaÄĄ polskÄŚ ziemiÄ™. PoczuÅ‚em siÄ™ jak bym WYSZEDÅ z WIÄÄZIENIA na wolnoÅ›ÄĄ! Do dzisiejszego dnia nie wiem ZA CO "siedziaÅ‚em" ? P.S. kocham PolskÄ™ i PolakÃłw (czasem potrafiÄŚ byÄĄ wredni ale sÄŚ normalni i czyÅ›ci). | ||
| Tytuł postu | Autor | Data |
|---|---|---|
| Mike | 2008-03-04 09:42:50 | |
Ja swoj czas w USA RAJU "odpękałem"
dosÅ‚ownie jak w WIÄÄZIENIU o ZAOSTRZONYM
RYGORZE !!
WszÄ™dzie alarmy, rÃłÅźne klamki, zapadki,
mechanizmy, videokamery, fotokomÃłrki, zasieki i
straÅźnik z kajdankami, pistoletem,... | ||
| bender | 2008-03-25 01:16:05 | |
No coz, najwidoczniej spotkales tylko margines, bo w takim srodowisku przyszlo Ci sie obracac.
To tak jakby przyjechac do zrujnowanego PGR-u w Polsce i powiedziec: "ale ci Polacy to dno kompletne, degeneraci".
Wszyscy Amerykanie jakich znam sa... | ||
| Mike | 2008-04-08 20:34:13 | |
o co ci chodzi czlowieku?
http://chicago2001.republika.pl/codz.htm
napisalem co widzialem i co chcialem napisac (bo niby jest wolnosc). (amerykanska wolnosc to najwieksza bujda i klamstwo jakie w zyciu widzialem).
niczego nie zmyslilem.
wszystko to... | ||
| Mike | 2008-03-29 20:17:44 | |
Z tego: ( http://chicago2001.republika.pl/codz.htm ) amerykanskiego ⏞dobrobytu⏠w ⏞wyksztaÅ‚conej⏠gÅ‚Ãłwce ci siÄ™ juÅź poprzewracaÅ‚o.
Nikt nie mÃłwi, Åźe wszÄ™dzie, wszyscy, zawsze itp.
Pewnie nie wiesz,... | ||
| bender | 2008-04-01 23:54:52 | |
No, coz - frustrat jestes i tyle. O "spare change" nie prosza mnie tu czesciej niz w Polsce. A na pewno kulturalniej.
Co do istnienia w Polsce srodowiska akademickiego - nie musisz mnie przekonywac i uswiadamiac. Studia skonczylem w Polsce. Tylko... | ||
| Mike | 2008-04-08 09:33:35 | |
wyzwiska, wyzwiska wyzwiska. Zadnych konkretnych argumentow.
Skonczyles w PL szkoly na koszt Polakow (polskiego podatnika) i prysnoles pracowac na innych (amerykanskich tlusciochow). A na swoj wlasny kraj plujesz i krytykujesz.
Takich baranowe powinno... | ||
Wyszukiwarka serwisowa
Ciekawe miejscawięcej

Dolina Yosemite - POLECAM!Sama dolina ma ok. 7 mil - otaczają ją bardzo strome skały, poprzecinane żyłami wodospadów. W dole można podziwiać piękne łąki - po prostu cud!. Turystów sporo, ale park jest na tyle duży, że nie rzucają się w oczy:)- Amerykańskie Muzeum Historii Naturalnej
- Dom Ernest Hemingwaya
- Obserwatorium Willis Tower

Dodaj miejsce
Doceniasz niecodzienny klimat? Znasz fajne miejsca?
Chcesz pokazać je innym?
Imprezywięcej
PRZYSYŁAJCIE DO NAS ZDJĘCIA
Stopka
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Copyright © 1999-2012 INTERIA.PL, wszystkie prawa zastrzeżone.