ANGLIA.INTERIA.PL zobacz również: ANGLIA.INTERIA.PL USA.INTERIA.PL INTERIA.PL - Portal internetowy

czwartek, 17 maja 2012

Nawigacja

AMERICAN DREAM - wpisujcie
wątki: nowy wątek | wszystkie | « poprzedni | następny »
  AMERICAN DREAM - wpisujcieMike2008-03-04 09:42:50
Ja swoj czas w USA RAJU "odpękałem"
dosÅ‚ownie jak w WIÄÄZIENIU o ZAOSTRZONYM
RYGORZE !!
WszÄ™dzie alarmy, rÃłÅźne klamki, zapadki,
mechanizmy, videokamery, fotokomÃłrki, zasieki i
straÅźnik z kajdankami, pistoletem, PAŁĄ
gazem Å‚zawiÄŚcym oraz PARALIZATOREM !
WszÄ™dzie (na ulicach, w autobusach) byÅ‚o peÅ‚no rÃłÅźnych: zboczeÅ„cÃłw,
szpicli, kapusiÃłw i pedaÅ‚Ãłw ! Fu!
Wszyscy wszystkich szpiegujÄŚ i donoszÄŚ! Na
100%. WSZYSCY. Łatwo to poznasz (zwrÃłÄĄ uwagÄ™
na ludzi ktÃłrzy uÅ›miechajÄŚ siÄ™ faÅ‚szywie. To
oni).
Jeden drugiego utopiÅ‚by w Å‚yÅźce wody!
Ameryka to kraj wielkich, tÅ‚ustych dup ! (w rÃłÅźowych dresach).
UesaÅ„czycy ubierajÄŚ siÄ™ koszmarnie! (od tego widoku bolaÅ‚a mnie gÅ‚owa).
Wszędzie szmira i tandeta jakiej świat nie widział !!!
ArtykuÅ‚y o normalnej europejskiej jakoÅ›ci sÄŚ tam uwaÅźane za artykuÅ‚y luksusowe i sÄŚ horrendalnie drogie ( na przeciÄ™tne zarobki).
Dodam jeszcze, Åźe w USrA co 3-4 mÄ™Åźczyzna to...... PEDAŁ ! (serio - ja teÅź kiedyÅ› nie wierzyÅ‚em).
Po przyjeździe do PL chciaÅ‚em caÅ‚owaÄĄ polskÄŚ ziemiÄ™.
PoczuÅ‚em siÄ™ jak bym WYSZEDŁ z WIÄÄZIENIA na wolnoÅ›ÄĄ!
Do dzisiejszego dnia nie wiem ZA CO "siedziałem" ?

P.S. kocham PolskÄ™ i PolakÃłw (czasem potrafiÄŚ byÄĄ wredni ale sÄŚ normalni i czyÅ›ci).

« poprzedni post |  następny post »
sposób wyświetlania: prosty  |  rozszerzony
Tytuł postuAutorData
Mike2008-03-04 09:42:50
Ja swoj czas w USA RAJU "odpÄ™kaÅ‚em" dosÅ‚ownie jak w WIÄÄZIENIU o ZAOSTRZONYM RYGORZE !! WszÄ™dzie alarmy, rÃłÅźne klamki, zapadki, mechanizmy, videokamery, fotokomÃłrki, zasieki i straÅźnik z kajdankami, pistoletem,...
bender2008-03-25 01:16:05
No coz, najwidoczniej spotkales tylko margines, bo w takim srodowisku przyszlo Ci sie obracac. To tak jakby przyjechac do zrujnowanego PGR-u w Polsce i powiedziec: "ale ci Polacy to dno kompletne, degeneraci". Wszyscy Amerykanie jakich znam sa...
Mike2008-04-08 20:34:13
o co ci chodzi czlowieku? http://chicago2001.republika.pl/codz.htm napisalem co widzialem i co chcialem napisac (bo niby jest wolnosc). (amerykanska wolnosc to najwieksza bujda i klamstwo jakie w zyciu widzialem). niczego nie zmyslilem. wszystko to...
Mike2008-03-29 20:17:44
Z tego: ( http://chicago2001.republika.pl/codz.htm ) amerykanskiego ⏞dobrobytu⬝ w ⏞wyksztaÅ‚conej⬝ gÅ‚Ãłwce ci siÄ™ juÅź poprzewracaÅ‚o. Nikt nie mÃłwi, Åźe wszÄ™dzie, wszyscy, zawsze itp. Pewnie nie wiesz,...
bender2008-04-01 23:54:52
No, coz - frustrat jestes i tyle. O "spare change" nie prosza mnie tu czesciej niz w Polsce. A na pewno kulturalniej. Co do istnienia w Polsce srodowiska akademickiego - nie musisz mnie przekonywac i uswiadamiac. Studia skonczylem w Polsce. Tylko...
Mike2008-04-08 09:33:35
wyzwiska, wyzwiska wyzwiska. Zadnych konkretnych argumentow. Skonczyles w PL szkoly na koszt Polakow (polskiego podatnika) i prysnoles pracowac na innych (amerykanskich tlusciochow). A na swoj wlasny kraj plujesz i krytykujesz. Takich baranowe powinno...
1   2   3   4   5   6   7  następne »

Stopka